Pozovi: 063/8633-558 | Email: tznumerology@yahoo.com

Numerologija je najprecizniji metod u odredjivanju buducih dogadjaja

Ciganske karte

ciganske-karte

Ciganske karte

Ciganske karte koristim za proricanje buducnosti i sudbine.Ja pored numerologije koja je zivotna i jako dobro predvidja i odredjuje periode koji su pozitivni ili opet negativni za promene koje zelimo u zivotu takodje gledam i u ciganske karte.One mogu predvideti period od najdalje 3 meseca unapred i sto je najvaznije za razliku od tarota (koji se mora drzati u crvenoj tkanini i ne preporucuje se cesto gledanje) mogu se cesto koristiti.Ciganske karte nam daju odgovore na svakodnevna pitanja i probleme.Ciganske karte se mogu cesto koristiti za proricanje buducnosti.
Ciganske karte sadrze 36 karata.Kada ih otvorimo,one same govore o najbitnijim dogadjajima u skorijoj buducnosti.Mogu se otvarati samo osobi kojoj se gleda,nikako za nekog ko nije prisutan.To bi znacilo da bez necijeg znanja zavirujemo u njegov ili njen zivot.

Takodje ne gleda se samo ispunjenje zelja,kao kod obicnih karata!Ciganske karte se same fokusiraju na dati problem ili ono sto vec zelimo.
Proricanje buducnosti je u sustini veoma jednostavno kroz ciganske karte.Proricanje sudbine tj. ljudi koji su nam sudbinski predodredjeni moze se videti preko ciganskih karata.

Proricanje buducnosti

Mislim da se svako od nas makar jednom u zivotu zapitao sta ce biti sutra.Zato je proricanje buducnosti i proricanje sudbine prisutno od davnina.Proricanje buducnosti od pamtiveka je interesovalo coveka.Mnogi carevi,kraljevi i vladari modernog doba imali su svoje proroke,astrologe,numerologe.Ta njihova radoznalost proizilazila je iz zelje da saznaju koliko ce dugo biti na vlasti,kome mogu da veruju,ko sui m prijatelji a ko neprijatelji,a na kraju krajeva iz straha za sopstveni zivot.

Na nasim prostorima pored astrologije i numerologije postoje i mnoge druge metode proricanja.To su gledanje u solju,gledanje u dlan,tarot karte,ciganske karte i obicne karte,gledanje u pasulj,bacanje kamenja,bacanje ugljevlja.To sve zavisi od podneblja gde zivimo.Sto se samog proricanja buducnosti tice,tj.osobe koja je uslovno receno prorice ona se pored poznavanja materije,simbola i polozaja tih simbola u vecini slucajeva vodi svojom intuicijom ili 6 culom.

 

Ciganske karte – dobar nacin da zavirite u blizu buducnost.

gledanje-u-karte