Pozovi: 063/8633-558 | Email: tznumerology@yahoo.com

Numerologija je najprecizniji metod u odredjivanju buducih dogadjaja

Numerologija

numerologija

 

Numerologija

Numerologija tacno i precizno odredjuje buduce dogadjaje u nasem zivotu.Numerologija na omogucava da udjemo u sustinu stvari,jer ona proucava spoljasnji i unutrasnji svet,a u oba slucaja se radi o istovetnim zakonima. Numerologija nam pruza mogucnost da steknemo sposobnost da izolujemo odredjene ljudske crte i karakteristike, da odredimo balans ili disbalans izmedju njih i da ih dovedemo u harmonicnu celinu.

Prema Teonu iz Smirne, Pitagorejci su u brojevima videli izvor svih formi i svake energije u svetu…koji su dinamicni i aktivni cak i u medjusobnim odnosima….sa gotovo ljudskom sposobnoscu da vrse medjusoban uticaj, bivajuci naizmenicno androgeni i seksualni,ocinski i majcinski,aktivni i pasivni, heterogeni i promiskuitetni,velikodusni i skrti,neodredjeni osobeni. Oni imaju svoje privlacnosti,odbojnosti,porodice,prijatelje;oni cak stupaju u bracne saveze. Oni su, stavise, susti elementi prirode. Ta geometrijska orudja su sredstva za spoznavanje kako spoljasnjeg tako i unutrasnjeg prostora i vremena. Ti instrumenti, kojima su se nekad sluzili arhitekti i filozofi, postali su, kada je nastupilo doba razuma, orudja inzenjera.( Robert Laulor, Sacred Geometry, Philosophy and Practice, 1982. )

Pitagorejci su prvi koji su se posvetili matematici i proucavanju brojeva kao osnovnih principa svih stvari, govoreci da u brojevima mogu sagledati kako zacetke univerzuma, tako i njegove krajnje oblike;da su elementi brojeva elementi svega postojeceg, i da je citav univerzum jedna proporcija ili broj. Pitagorejska verovanja dodirnula su svaku oblast covekovih nastojanja: etiku,teologiju,nauku, politiku,umetnost, arhitekturu i primenjene vestine kao sto su geografija,navigacija i astrologija.

Cilj numerologije je da pomogne pojedincima da udju u sustinu i nadju svrhu onoga sto rade i to tako sto im pomaze i pokazuje kako da prodru u znacenje vibracija sveta koji ih okruzuje. Zbog toga sto brojevi imaju znacenje u svakom razmatranju sustina mog posla nije samo u tome da odredim da li dvoje ljudi odgovara jedno drugom vec i da otkrijem moguce;ishode njihovog odnosa kao i razloge koji su doveli do tog susreta.Numerologija otkriva sve vezano za nasu proslost,sadasnjost i buducnost.Numerologija nam daje odgovore na sva pitanja,koja su vezana za nas zivot i nase odluke.

Postoje osnovne karakteristike koje se i danas pripisuju svojstvu brojeva:

1. Nezavisan,pun smisla,usamljenik
2. Osecajan, pozrtvovan, podredjen
3. Bezbrizan, smeo, napredan i uspesan
4. Konzervativan, nemastovit, nepromenljiv
5. Napasan i prevrtljiv
6. Tih, skladan, odan
7. Tajnovit, mistican, mastovit
8. Snazan, srecan, ponekad agresivannumerologija-racunanje-broja-zivotnog-puta
9. Covekoljubiv sa svojstvom svih ostalih brojeva

Parni brojevi se smatraju “za zenske brojeve”, negativne jer se mogu deliti na jednake delove i svesti na nistavnost, prazan prostor, i prvobitan haos. Neparni brojevi, zbog cinjenice da su nedeljivi i neresivi smatrani su za muske brojeve i njima je pripisivan bozanski karakter. Neparni brojevi su nabijeni zivotnom pulsirajucom snagom sto se ne moze reci za parne kojima nedostaje i duha i maste.

 

Numerologija je najbolji metod za predvidjanje buducih dogadjaja.

proricanje-buducnosti

 

 

Saznajte sta vas ceka u buducnosti jer numerologija sa neverovatnom preciznoscu nam daje odgovore na sva pitanja.

proricanje-sudbine