Pozovi: 063/8633-558 | Email: tznumerology@yahoo.com

Numerologija je najprecizniji metod u odredjivanju buducih dogadjaja

Numeroloski Horoskop

numeroloski-horoskop

Numeroloski horoskop

Numeroloski horoskop koji se koristi na zapadu,pitagorejski sistem je jedan od najstarijih i najpopularnijih metoda ikada stvorenih.
Od davnina,kinezi,japanci,grci,jevreji,egipcani,fenicani,maje i inke koristili su sisteme brojeva  da bi bolje spoznali sebe,svet koji ih okruzuje i zakone univerzuma.

Pitagorejska numerologija

Pitagorejska numerologija je osnov za sva ostala numeroloska izracunavanja.Pitagorejsku numerologiju je osmislio grcki filozof i matematicar Pitagora. Pitagora,sin zlatara (ili pecatoresca) Mnesarha rodjen je 570 g.p.n.e na ostrvu Samos, nedaleko od Mileta. Ucio je skole kod velikog Ferekida koji ga je po recima Apolonija, prvo poucavao cudima. Po smrti Ferekida, posto je hteo da specijalizira matematiku, otisao je kod egipatskih svestenika koji su bili najslavniji profesori toga doba. Oni su ga tamo upoznali sa svim tajnama. Posle Egipta Pitagora je putovao po svetu u potrazi za usavrsavanjem: neki tvrde da je od Haldejaca ucio astronomiju,kod Fenicana  logistiku i geometriju,kod Maga misticne rituale.Posle zavrsenih studija vraca se u zemlju kao ucitelj sina samoskog tiranina Polikrata.

Pitagorejci su govorili: »Sta je najmudrije? Broj. A sta je najlepse? Harmonija.«. Na pocetku je bio Haos, potom je broj Jedan (Monada) stvorio brojeve, a od njih tacke i linije i na kraju je dosla harmonija da utvrdi tacan odnos stvari. Sve ovo je za pitagorejce bio Kosmos.
Aritmetika im je bila misticna. Brojeve su delili na: parne, neparne, parno-neparne, neparno-parne, proste i slozene, savrsene, prijateljske, trougaone, cetvorougaone….medju brojevima cak postoji i aristokratija, bilo je onih uzvisenih i onih plebejskih.

Postovanje broja dovodi pitagorejce do toga da pojedinim brojevima pridaju izvesne simbolicke osobine.
Broj 1 je izvor svih brojeva.On je vodjai u stvari nije broj vec nedeljivo bozanstvo.
Broj 2 je prvi paran broj. Parni brojevi su i zenski brojevi, pa je dva i prvi zenski broj. Inace, parni brojevi su po pitagorejcima zli brojevi. (cudno da je zena uvek na strani zla, ko zna zasto?). Broj 2 predstavlja misao i liniju, i jedno i drugo su bezgranicni i neodredjeni.
Broj 3 je prvi muski broj, sadrzi pocetak, sredinu i kraj.
Broj 4 je broj pravde 4=2×2. Jednak je proizvodu dva broja koji u potpunosti drze ravnotezu jedan drugom, to je prvi broj deljiv na jednake delove.
Broj 5 predstavlja broj »braka«, jednak je zbiru broja 2-prvog zenskog broja i broja 3-prvog muskog broja.
Broj 6 je posvecen dusi.
Broj 7 je broj nevinosti, nije ni cinilac ni proizvod brojeva do 10, govorili su da cela priroda odise brojem 7.
Broj 8 sadrzi tajnu ljubavi i prijateljstva sadrzi, prvi je kub 2x2x2.
Broj 9 je broj materije, prvi je kvadrat neparnog broja.
Broj 10 je broj kojim se izrazava materija.

Pitagorejska numerologija se i dan danas koristi kao prakticni metod za spoznavanje i shvatanje nas samih,nase buducnosti i nase proslosti,nasih talenata i zivotnih dostignuca,nasih mogucnosti i izazova koji nas prate kroz zivot.Ona opisuje cikluse koji pocinju i zavrsavaju se i nudi nam pomoc u karijeri,ljubavi,odnosima sa ljudima koji nam znace.

Od velikog broja metoda kojima se analizira karakter nijedan nacin nije tako jednostavan za shvatanje kao sto je to numerologija.horoskop-numeroloski
Nemerolog pocetniku je mozda dovoljno da zna bar svoj bioritamski broj i njegovo osnovno znacenje ali za bilo koju ozbiljniju analizu jednog datuma i imena i prezimena i formiranja numeroloskog horoskopa i numeroloske karte bitno je istraziti smisao svih numerickih vrednosti koje nekoga okruzuju, posledice i promene koje izazivaju kako bi se na osnovi takvih saznanja nacinio ozbiljniji pomak u sustinu tumacenja. Moje tvrdjenje je da je moguce odrediti kako brojevi uticu na nase zdravlje, srecu, matrijalni uspeh i sto je najvaznije na nas emotivni zivot. Naravno samo onda kada se ima u vidu pun delokrug uticaja svih brojeva. Pravilnim tumacenjem numeroloske karte i numeroloskog horoskopa nas zivot se moze usmeriti u pravcu koriscenja veceg broja nama nepoznatih i na oko zanemarljivih okolnosti, a to moze doprineti boljem koriscenju skrivenih moci i mentalne snage.

Jos jednom cu naglasiti da ukoliko se sve to zeli neophodno je prostudirati smisao svakog broja koji je vezan za nas po bilo kojoj osnovi. Tek kada se to ispuni mozemo ocekivati promene koje se cesto desavaju iznenadjujucom brzinom.
Brojevi sami po sebi nisu ni srecni ni nesrecni, sve zavisi od coveka ponaosob i nepotrebno je reci da je neko tipican slucaj za mnoge slicne njemu.

O brojevima bi mogli da pricamo dugo, da napisemo citavu studiju i s’ obzirom da je to jedna nepresusna tema, makar za mene, ja sam pokusala kroz ovo izlaganje da vas makar malo upoznam sa carobnim svetom u kome ja zivim vec 20 godina.

 

Resite se svih sumnji i nedoumica putem pitagorejske numerologije cije je osnove postavio drevni grcki filozof.

numerologija-numeroloski-horoskop

 

 

Numerologija kao pogled u buducnost.

numerologija-pogled-u-buducnost